Opgefriste Octopuspaal tegen 1 september

De allereerste Octopuspalen sieren het straatbeeld al sinds 2005bij de invoering van de zone 30 aan schoolomgevingen. Volgend jaar vieren we dus ook het 20-jarige bestaan ervan. Sommige Octopuspalen hebben misschien nood aan een opfrisbeurt. Want een frisse en goed zichtbare Octopuspaal is een duidelijk signaal vanuit de gemeente dat veilige schoolomgevingen hoog op de beleidsagenda staan. Wanneer een Octopuspaal er afgeleefd uitziet, vermindert dit niet alleen de esthetische waarde, maar ook de effectiviteit ervan. De opfrissing van de paal maakt de schoolomgeving veiliger en aantrekkelijker. Door de Octopuspalen goed zichtbaar en in goede staat te houden, worden chauffeurs eraan herinnerd dat ze zich in een schoolomgeving bevinden. Dit maakt hen bewust van eventueel geldende snelheidsbeperkingen. We roepen alle gemeenten met Octopusmeubilair op om een grondige opfrisbeurt te plannen. Het doel is om zoveel mogelijk opgefriste palen te hebben bij de start van het nieuwe schooljaar. 

Bestel een Octopoets materialenkit voor 19 juli 2024

Bestel een Octopoets materialenkit om de Octopuspalen een grondige opfrisbeurt te geven. In deze kit vind je het juiste materiaal voor een grondige en efficiënte opfrissing van de Octopuspalen en -beugels. De kit bevat o.a. de benodigde kwaliteitsverf, een stickervel met Octopusogen, retroreflecterende banden, een handleiding en meer. Bestel de materialen voor 19 juli 2024 via onderstaande link. De gemeente kan de opfriswerken dan inplannen tijdens de maand augustus. Zo zorgen we samen voor veilige en vrolijke schoolomgevingen tegen 1 september.

Praktische informatie

Eén materialenkit bevat voldoende materiaal voor één Octopuspaal:
  • Lak kleur paars, 2-componenten
  • Lak kleur geel, 2-componenten
  • Verharder
  • Reflecterende band – 5 meter
  • Stickervel ogen
  • 2 verfrollers zonder houder
  • Affiche voor in de affichekader aan de Octopuspaal of om uit te hangen op een andere zichtbare plek
  • Handleiding

Tarief pakket:
€ 150,- excl. 21% btw, excl.verzendkosten

Is de paal ernstig beschadigd? 
In sommige gevallen is het aangewezen om een geheel nieuwe paal aan te vragen. Neem contact op met het Octopusteam voor een offerte op maat.

Bestel hier je materialenkit(s)

Gegevens stad / gemeente(Vereist)
Contactpersoon(Vereist)
Facturatieadres(Vereist)
Indien dit adres afwijkt van het adres van de stad/gemeente dienen onderstaande velden te worden aangepast.
Verzendadres(Vereist)
Indien dit adres afwijkt van het adres van de stad/gemeente dienen onderstaande velden te worden aangepast.
Eén materialenkit bevat voldoende materiaal voor één Octopuspaal.
x €150,-
In €