Fris de Octopuspalen op! Bestel een Octopoets-kit

De afgelopen weken poetsten verschillende gemeenten hun Octopuspalen. Met een fris laagje verf, nieuwe retroreflecterende band en weer pikzwarte ogen, staan ze opnieuw in de aandacht. Doordat de palen weer extra opvallen, worden weggebruikers zich meer bewust van het feit dat ze zich in een schoolomgeving bevinden. De gemeente geeft hiermee een duidelijk signaal: een veilige schoolomgeving is prioriteit. Wil je de Octopuspalen in jouw gemeente of voor jouw schoolpoort ook in verf zetten? Vraag dan de Octopoets-kit(s) aan via het formulier hieronder en laat zien dat jouw gemeente zich inzet voor de veiligheid van de kinderen.

Wat zit er in de Octopoets-kit?

Een Octopoets-kit bevat voldoende materiaal voor het opfrissen van één Octopuspaal en kost €150 excl. 21% btw (excl. verzendkosten). Het opfrissen is relatief eenvoudig en kan door de gemeente worden uitgevoerd. De handleiding, onderdeel van de kit, biedt een overzichtelijk stappenplan.

Inhoud:

– 2 x 500 ml componentenlak: paars en geel

– 125 ml verharder

– 6 m retroreflecterende band

– 4 stickervellen voor de ogen

– 2 verfrollers van 10cm breed zonder houder

– 1 affiche voor in de affichekader aan de Octopuspaal of om uit te hangen op een andere zichtbare plek

– 1 handleiding

Vraag de materialenkit aan via onderstaand formulier of neem contact op met info@octopusplan.be voor een offerte. Let op, de volgende zending wordt voorzien vanaf 

Bestel de Octopoets-kit(s)

Octopoets

Gegevens stad / gemeente(Vereist)
Contactpersoon(Vereist)
Facturatieadres(Vereist)
Indien dit adres afwijkt van het adres van de stad/gemeente dienen onderstaande velden te worden aangepast.
Verzendadres(Vereist)
Indien dit adres afwijkt van het adres van de stad/gemeente dienen onderstaande velden te worden aangepast.
Eén materialenkit bevat voldoende materiaal voor één Octopuspaal.
x €150,-
In €

Interesse in het Octopusmeubilair? Vraag een offerte

Nog geen Octopuspaal of is de huidige paal onherstelbaar beschadigd? Neem dan contact op met info@wolters-mabeg.be voor een offerte en plaatsing. Het Octopusmeubilair bestaat onder meer uit Octopuspalen, Octopuspalen met slagboom, draaihekkens, beugels, anti-parkeerpalen, zitbanken en afvalbakken.

Verschillende gemeenten plaatsten recent nieuw Octopusmeubilair waaronder Peer, Rupelmonde, Boskant (Leopoldsburg), Tienen en Sint-Truiden. Ze geven daarmee een duidelijk signaal dat zij voor een veiligere schoolomgeving staan.